Kylätalo Eurola

Kuusaa-Jokelan kylätalo Eurola  sijaitsee Haapajärvi-Kärsämäki tien varrella Haapajärveltä 22 km Kärsämäen suuntaan, ja Kärsämäeltä matkaa on 15 km. Rakennus on entinen Kuusaan koulu, ja se on rakennettu v. 1939. Taloa on kunnostettu useampaan otteeseen, kuitenkin niin, että talon historia ja henki on säilyneet. Viimeinen sisustusmuutos ja saneeraus on tehty vuosina 2017-2018.

Kylätalossa on kolme isoa salitilaa Kohtaamo, Maininki ja Eurosali, joissa on tilaa yhteensä 159 m2,  keittiö, harrastetiloja mm. kutomaluokka Meininki, isot käytävätilat, invawc ja 3 muuta wc tilaa, av-välineet (TV, valkokangas, videotykki, äänentoistojärjestelmä, valokuituyhteys)

Piha-alueella on kaksi puulämmitteistä saunaa, toisen saunan terassilla on kylpytynnyri. Iso laavu tulipaikkoineen ja matkaparkki.

Eurolassa on helppo järjestää erilaisia perhejuhlia, voi käyttää kokous- ja koulutuspaikkana, järjestää näyttelyitä ja tapahtumia, tansseja ja festareita.

Ruoka- ja kahviastiasto löytyy 100 hengelle, ja jos enempi tarvitaan, meillä on yhteistyökumppaneita, joilta voidaan vuokrata astioita.

Kaikki palvelut voitte tilata kokonaispakettina, mihin kuuluu tilavuokrat loppusiivouksineen, ruokailut ja kahvit,  ym. oheispalvelut tai voitte vuokrata tilat ja hoitaa juhlajärjestelyt kokonaan tai osittain itse.

Kylätalo Eurolan esittely PDF