KUTSU SINULLE to 9.7

Julkaistu 05.06.2015

Haapajärven kaupunki

KUTSU 29.6.2015

 

Valtakunnan XIII virallisen kylähullun nimeämistapahtuma Haapajärvellä 9.7.2015

 

 

Seuraava XIII valtakunnallinen kylähullu julkistetaan torstaina 9.7.2015 Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä Kuusaan kylätalolla Eurolassa pidettävässä monipuolisessa tapahtumassa. Ohjelmassa riittää hauskuutta ja luovuutta kesäpäivän täydeltä. Tapahtuma alkaa klo 11.00 virittelyllä ja puolen päivän aikaan uusi kylähullu saapuu paikalle eksoottisella tavalla. Samalla paljastuu tarkoin varjeltu valtakunnallinen salaisuus eli hänen henkilöllisyytensä.

 

Ohjelma jatkuu myöhään iltaan asti ja se sisältää kylätoiminnallista ja muuta osaamista parhaimmillaan. Luvassa on mm. Pohjois-Euroopan pisin Maraton -karaoke.

 

Tapahtumien näyttömänä toimivat väistyvän kylähullun eli Heikki Kumpulan kotikonnut.

 

Valtakunnallisia Kylähulluja on valittu jo 1990 –luvun alkuvuosista lähtien. He edustavat erilaisia persoonallisuuksia sekä monipuolista elämänkokemusta ja innovatiivisuutta. Kylähullut kiteyttävät aatteensa seuraavasti: valtakunnan kylähullut toimivat suomalaisen kylätoiminnan tienäyttäjinä ja tulevaisuuden väkevinä visioijina. He ovat ennakkoluulottomasti, vahvalla tahtotilalla ja itsensä peliin laittaneina aikaan saaneet merkittävää ja konkreettista jälkeä.

 

Lisätietoja: www.kylahullu.net , www.haapajarvi.fi , www.kuusaa.com

 

XII Valtakunnallinen Kylähullu Heikki Kumpula, p. 0400-281680

kulttuuriohjaaja Aira Huovinen, p. 044-4456201

 

*****

Valtakunnan XIII kylähullun nimeämisjuhla

to 9.7.2015 klo 11 alkaen

Kuusaa-Jokelan kylätalo Eurolassa, Harjuntie 5

 

TERVETULOA!

Katso seuraava: