Joulu… niin jouluhan se…tulossa,, on se, tulossa se on JOULU!

Julkaistu 10.12.2011

Joulu… niin jouluhan se…tulossa,, on se, tulossa se on JOULU. Luminen joulu, no totta kai, mitenkä se joulupukkikaan ilman lunta tulisi? Jouluun kuuluu myös kauneimmat joululaulut. Eurolassa lauletaan kauneimpia joululauluja pe 16.12 klo 19.00 alkaen.

KHASmir-kerho on vuosien saatossa kunnostautunut ja yllättänyt monta kertaa tempauksillaan. Jälleen on naiset hoksanneet ja ”puikot” kalisseet. KHASmir-kerholaiset ovat kutoneet kaikille yli 80-vuotiaille yllätyspaketin kauneimpiin joululauluihin. Yllätys tai joululahjapaketit jaetaan siis kauneimmissa joululaulu illassa, jonne toivotaan kaikkien ja yli 80-vuotiaiden saapuvan. Tule sinäkin, lauletaan yhdessä.

…JA LAULETAAN VASTAKIN…

Eurolassa ovat laulut kaikuneet myös koko syksyn aina keskiviikko iltaisin Jokilatvan opiston toimesta. Uusia lauluja ja tekniikoita on opeteltu. Joululauluja laulettiin karaokessa 30.11. ja oli ilo huomata kuinka niitä tulee aina eteen uusia ja haastavampia. Oppimisen ilo siis säilyy niissäkin J Kiitos aktiivisille ja innostuneille laulajille. Toivotan rauhallista ja tunnelmallista joulunaikaa kaikille. Karaokepiiri aloittaa uuden laulurikkaan vuoden 11.pvä tammikuuta. Kaikki nykyiset ja uudet laulajat ovat tervetulleita ! T. Lea Malila

…JA JUOSTAAN MARATONIA…

Kuusaa maraton juostiin ensimmäisen kerran 1992, voi mahoton siitäkö on 20-vuotta,,, on siitä. Juhlamaraton juostaan la 4.8.2012 klo 13.00, tietysti täytekakun voimalla mennään juhlamaratonilla.

…LEIKEKIRJAT?…

Kylän leikekirjat ovat jossakin ”kierrolla”, kuka tietää missä? Leikekirjoja tarvitsemme tilaisuuksissa, jossa esittelemme kylän toimintaa vierailijoille kuten vuoden kylän valintaraadille.

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA sekä

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2012 T, Heikki

Katso seuraava: